Rosa MEDART
29 maart 2019
Marie Jeanne MATTHIJS
31 maart 2019
Laat iedereen zien

Robert (Rob) SWARTEBROEKX

Geboren te Oplinter op 17 november 1938
en er thuis rustig ingeslapen op 30 maart 2019.

De afscheidsceremonie, waarop wij u uitnodigen, zal plaatshebben
in de aula van het uitvaartcentrum Rummens, Aarschotsesteenweg 50-60 te Tienen,
op VRIJDAG 5 APRIL 2019 om 10 uur.
Samenkomst in de aula vanaf 9.45 uur.

U kan Robert een laatste groet brengen op donderdagavond van 19 tot 19.30 uur
in het uitvaartcentrum Rummens, Aarschotsesteenweg 50-60 te Tienen.

Download hier de overlijdensbrief: Brief

Klik hier om zijden bloemen te bestellen
Klik hier om echte bloemen te bestellen

 

Laat hieronder je persoonlijk bericht achter voor de nabestaanden. Dit bericht komt rechtstreeks in de mailbox van de nabestaande en is dus niet zichtbaar op de website.

Bericht aan nabestaande

 

Verificatie

Of geef hieronder een reactie op deze pagina. Deze reactie is openbaar en kan na goedkeuring door iedereen gezien worden.

2 Comments

  1. Dirk Betrains schreef:

    Beste Rob, jij was een prachtmens en mijn voorbeeld als, onbetwist, de beste leerkracht die ik ooit heb gehad. Een muzikant met een twaalfsnarige gitaar en vol van levenslustige liedjes, een kunstenaar pur sang – jouw bordtekeningen vergeet ik nooit – een warme mens voor de kinderen, steeds bereid om een goed woord uit te delen, wat in die tijd weinig of niet gebeurde. Als collega hebben we vele aangename en soms dolkomische momenten beleefd. Als meester heb je mij mee voor een groot deel gevormd, als collega heb je mij leren relativeren en als kunstenaar sterk geïnspireerd. Het is spijtig dat je voor altijd bent vertrokken, maar ik zal je altijd blijven herinneren als een fijne man. Veel sterkte voor jouw familie en naaste vrienden. Dirk Betrains.

  2. Mark Lissens schreef:

    Beste familie van Rob,
    In 2018 was het 50 jaar geleden dat we startten in het OLV College te Tienen, waar we in het zesde leerjaar (1973-1974) les kregen van Rob die heel wat artistieke talenten had: gitaar spelen, muziek, tekenen enz. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan meester Swartenbroeckx, Rob, die onze reünie vorig jaar op 20 oktober 2018 als één van de vier nog in leven zijnde leraars van onze generatie bijwoonde, waarvoor we hem heel dankbaar zijn. Rust in vrede. Oprechte deelneming. Van harte vanwege prof.dr. Mark Lissens en voormalige klasgenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *